Статия – откровение за това, защо тези жени винаги ще бъдат

...
Статия – откровение за това, защо тези жени винаги ще бъдат
Коментари Харесай

Ето защо жените над 40 са невероятни! Всяка дама трябва да го прочете!

Статия – признание за това, за какво тези дами винаги ще бъдат най-желани.

„ Жената след 40 е толкоз независима и самодостатъчна, че сама може да взема решение на какъв брой е години и къде ѝ е талията ” София Лорен

През дългия си живот журналистът Анди Руни, като се изключи че прави репортажи от нацистките лагери и отразява вести, разсъждава и за естествените човешки проблеми. Една от най-хубавите му публикации е опитът да обясни, за какво напоследък от ден на ден се ценят по-възрастните дами.

С възрастта аз от ден на ден оценявам дамите над 40. Причините са много…

Например, 40-годишната жена в никакъв случай няма да те разсъни измежду нощ с въпроса „ За какво мислиш? ”. На нея изобщо не ѝ пука защо мислиш. Ако на 40-годишната жена не ѝ се гледа с теб спорт по малкия екран, тя няма да седне и да мрънка. Тя ще стане и ще се занимава с нещо, което ѝ подхожда – обкновено надалеч по-интересно. 40-годишната жена познава себе си задоволително добре, с цел да е уверена в това, коя е в действителност, какво желае и от кого. Доста малко дами на тази възраст се интересуват от твоето мнение за тях или за това което вършат.

40-годишните дами имат мощно възприятие за достолепие. Те няма да ви подреден скандал в операта или в ресторанта. Разбира се, в случай че сте си го заслужили, те умерено ще насочат оръжие против вас, в случай че преценяват, че могат да се измъкнат сухи по-късно.

По-възрастните дами са великодушни на похвали, постоянно дори незаслужени. Те знаят по какъв начин се усеща неблагодарността.

40-годишните дами са задоволително уверени в себе си, с цел да те срещнат с приятелките си. По-младите дами може да заобикалят дори и най-близките си приятелки, защото нямат доверие на колегата си. На по-възрастните дами въобще не им дреме дали смяташ приятелките им за привлекателни. Те знаят, че приятелките в никакъв случай няма да ги предадат.

40-годишните дами имат убийствена вътрешен глас. Не е нужно нищо да им признаваш – те и по този начин знаят всичко за теб.

Яркочервеното червило стои прелестно на устните им, което не може да се каже за по-младите. Ако се научиш да игнорираш няколко бръчици тук и там, ще откриеш, че дамите над 40 са надалеч по-секси от младите.

40-годишните дами са откровени и почтени. Те ще ти кажат в очите, в случай че си животно или в случай че се държиш като такова. Никога няма да ти се наложи да гадаеш какво им е мнението за теб.

Така че, да, има много аргументи да се възхищавате на дамите над 40. За страдание, не можем да кажем същото за мъжете. На всяка зашеметяваща, интелигентна, поддържана 40-годишна жена се пада едно плешиво, закръглено изкопаемо с жълтеникави панталони, което се прави на цялостен глупак с 20-годишна сервитьорка.

Дами, сервирам ви извиненията си.

А за всички мъже, които обичат да споделят „ Защо да закупувам цяла крава единствено поради млякото ”, имам вест: през днешния ден 80% от дамите не желаят да се омъжват. Защо? Тъй като схващат, че няма смисъл да купуват цяло прасе поради един кренвирш.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР